Kerken met Stip heeft 1e prijs!!

Zaterdag 6 juli in museum Catharijneconvent Utrecht in een volle kerk met meer dan 500 mensen. De Inspiratiedag was georganiseerd door KRO/NCRV en Kansfonds. Vol spanning werd gewacht op de prijsuitreiking.

Kerken met Stip heeft de 1e prijs gekregen, een geweldige ervaring.

70 kerken zijn hiermee geëerd voor het werk van alle vrijwilligers in de begeleiding van ex-gedetineerden.

Het was ontroerend om zoveel steun te ervaren, als Keren met Stip, van alle 70 kerken en van ons totale netwerk die aan deze prijs hebben gewerkt. Hartelijk dank hiervoor.

Er werd een certificaat, € 2.500,- en het wisselbeeld van de heilige Christoffel overhandigd.

Via de website van Kerken met Stip komt meer informatie. Het idee is om met het Christoffel beeld op tournee te gaan naar de Kerken met Stip, en kerken die op het punt staan om Kerk met Stip te worden.

Na de bekendmaking van de 1e prijs is een tv opname gemaakt van het programma Geloofsgesprek. Dit is te zien a.s. dinsdag 9 juli NPO 2 om 16.10 uur.