Vervolg Kerken met stip

Beste mensen,

Afgelopen juli hebben we als Kerken met Stip de Kans Inspiratieprijs 2019 gewonnen. U heeft ons daarbij geholpen door op ons te stemmen. Dit heeft een vervolg gekregen. De KRO-NCRV heeft Kerken met Stip uitgekozen voor hun actie Warm Hart, waarmee goede doelen worden ondersteund. Er doen 65 projecten mee, 3 daarvan kunnen een geldprijs winnen. We hebben uw stem dus hard nodig!

Stemmen kan tot 30 september 2019 via onderstaande link. Als u meerdere mailadressen hebt kunt u vanaf elk adres een stem uitbrengen.

Wij vragen u hiermee om ons opnieuw te steunen. Dank alvast. We zijn God dankbaar dat wij dit mogen doen en zien ook Zijn zegenende handen op ons werk.

www.kro-ncrv.nl/warmhart/kerken-met-stip

De folder in de bijlage geeft een nadere toelichting op het project waarvoor het geld bestemd is. Helpt u mee perspectief te scheppen door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor Kerken met Stip in deze Actie Warm Hart?

We houden u op de hoogte.

Groeten

Hendrine Horden.