Komende diensten /activiteiten

Kerkdiensten en andere diensten of activiteiten, staan op deze pagina.

U kunt ook alle diensten en activiteiten raadplegen in onze kalender.

21 sep 2019

Bbq startzaterdag seizoen

Op zaterdag 21 september vindt de gezellige, jaarlijkse BBQ plaats bij Benschop Speelplezier in Nieuwland. Iedereen is uiteraard welkom, we hopen op een drukbezochte opening van het seizoen! Vanaf 17.00 uur kan gestart worden met spelen en om 18.00 uur beginnen we met de maaltijd. Voor het deelnemen aan de BBQ is opgeven wel noodzakelijk. Geef je uiterlijk maandag 16 september op bij Marianne Iking. De kosten zijn 8,50 euro per persoon vanaf 14 jaar, kinderen onder 14 jaar zijn gratis.
22 sep 2019

liturgie-kerkdienst

Thema:           Anders bekeken  Voorganger:    ds. F.E. Schneider Gastheer:          Sven Orgel:                Justin van den Heuvel ———————————————————————————————————- Welkom en mededelingen Lied: Psalm 92: 1, 2, 3, 7, 8 – Waarlijk, dit is rechtvaardig Stil gebed, votum en groet Lied: Gezang 481: 1, 2, 3 – O grote God die liefde zijt Wetslezing/leefregels Lied: Heer, ik kom tot U; neem mijn hart, verander mij – EvL 226/Opw. 488 Lied: Heer, uw…
15 okt 2019

Gemeente-avond

Op deze dag zal er een gemeente-avond worden gehouden. Meer informatie volgt.
19 okt 2019

Herfstwandeling

Wat is er mooier om met elkaar te genieten van de mooie natuur tijdens de herfst. Meer informatie volgt.